IRINA KIVI

irina-kivi-fysioterapeutti-pilatesohjaaja2.jpg

Olen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja sekä kahden lapsen äiti ja puoliso. Vapaa-aikani vietän lasteni kanssa touhuten, tanssien, luonnossa liikkuen ja kirjoja lukien. Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani.

 

Pilates on tullut elämääni teini-iässä tanssin ja joogan kanssa. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2003 ja ajan myötä rakkaimmiksi ovat tulleet pilatestunnit. Pilates sopii kehonhuolloksi niin toimistotyön kuin ammattiurheilun oheen ja on erinomainen vaihtoehto raskausaikaan ja synnytyksen jälkeen. Ohjaustyössäni olen rauhallinen ja tarkka. Jokaisella on ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi.

 

Fysioterapeutiksi olen valmistunut keväällä 2006 ja työskennellyt kymmenen vuotta Helsingin kaupungin fysioterapiassa tehden yhteistyötä neuvolan kanssa sekä pitäen lääkärin rinnalla fysioterapeutin suoravastaanottoa. Olen kouluttautunut monipuolisesti sekä äitien, lasten että tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Omien lasten syntymän jälkeen siirryin ensin osa-aikaiseksi yrittäjäksi ja syksyllä 2021 päätoimiseksi yrittäjäksi yhdistäen pilatesohjauksen, fysioterapian vastaanottotoiminnan ja hierontapalvelut.

Haluan olla sinulle läsnä ja apuna ottaen sinut vastaan yksilöllisesti ja lempeästi. Näen itseni liikkumisen ammattilaisena ja terapian tavoitteena kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua kehosi kanssa. Käytän vastaanotollani monipuolisesti pehmeitä manuaalisia tekniikoita kuten faskiakäsittelyt ja mulligan mobilisointi ja liikeharjoittelua. Vastaanotollani avoin kohtaaminen, ilolla tekeminen ja halu oppia onnistumisen kautta ovat keskiössä. Otan vastaanotolleni kaikenikäisiä naisia ja miehiä - olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet <3

Kysy rohkeasti lisää kotikäynneistä sekä yksityistunneista ja tilaustunneista omalle ryhmälle tai työporukalle.