top of page

IRINA KIVI

irina-kivi-fysioterapeutti-pilatesohjaaja2.jpg

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja, MyFascia-terapeutti. Vapaa-aikani vietän tanssien, luonnossa liikkuen, kirjojen ja käsitöiden parissa sekä lasteni kanssa touhuten ja elämää ihmetellen. Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani.

 

Pilates on tullut elämääni teini-iässä tanssin rinnalle ja nuoruuden haavenani oli tanssijan ammatti. Pienten haavereiden ja mutkien vuoksi tämä jäi jo nuorena haaveeksi ja lukiosta polku jatkui fysioterapiaopintoihin. Erilaisia ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut vuodesta 2003 ja ajan myötä rakkaimmiksi ovat tulleet pilatestunnit.

Pilates auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja keskittymään tämän hetkiseen tekemiseen. Harjoitus antaa voimaa ja tilaa kehoon ja samalla voimavaroja ja jaksamista arkeen - kuului siihen sitten toimistotyö, vauva-arki tai kovatasoinen urheilu. Ohjauksessani olen rauhallinen ja lempeä. Jokaisella on ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi.

 

Fysioterapeutiksi olen valmistunut keväällä 2006 ja aloittanut työurani Helsingin kaupungin fysioterapiassa, jossa työskentelin yhteistyössä neuvolan kanssa lasten ja äitien fysioterapeuttina sekä pitäen terveyskeskuslääkärin rinnalla fysioterapeutin suoravastaanottoa. Olen kouluttautunut työurani aikana monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön, lasten ja äitien fysioterapiaan ja olen jäsenenä Lasten fysioterapia yhdistyksessä ja  Suomen Äitiysfysioterapeutit yhdistyksessä. Omien lasten syntymän jälkeen siirryin ensin osa-aikaiseksi yrittäjäksi ja syksyllä 2021 päätoimiseksi yrittäjäksi yhdistäen pilatesohjauksen, fysioterapian vastaanottotoiminnan ja hierontapalvelut.

Haluan olla sinulle läsnä ja apuna ottaen sinut vastaan yksilöllisesti ja lempeästi. Näen itseni liikkumisen ja hyvinvoinnin ammattilaisena ja terapian tavoitteena kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua kehosi kanssa. Käytän vastaanotollani monipuolisesti pehmeitä manuaalisia tekniikoita kuten faskiakäsittelyt ja mulligan mobilisointi ja liikeharjoittelua. Vastaanotollani avoin kohtaaminen, lempeä asenne ja ilolla tekeminen ovat keskiössä. Otan vastaanotolleni kaikenikäisiä naisia ja miehiä, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet <3

Kysy rohkeasti lisää myös kotikäynneistä sekä yksityis- ja tilaustunneista.

bottom of page