IRINA

Olen fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja kahden lapsen äiti. Fysioterapeuttina olen suuntautunut lasten ja äitien fysioterapiaan. Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani. Harjoitukseni on muuttunut elämän varrella ja erityisesti äitiys tuonut armollisuutta ja lempeyttä omaa kehoa ja harjoitusta kohtaan.

 

Pilates sopii kehonhuolloksi niin toimistotyön kuin ammattiurheilun oheen ja on erinomainen vaihtoehto raskausaikaan ja auttaa kehoa palautumaan synnytyksen jälkeen. Ohjatessa painotan rauhoittumista, kehon avauksia, vahvistusta ja linjausta. Jokaisella on oma ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi. 

 

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 15 vuoden ajan. Ajan myötä rakkaimmiksi ovat tulleet pilatestunnit ja tällä hetkellä ohjaan pilatesta useille kohdeyhmille. Pilates antaa sinulle tilaisuuden rauhoittua tähän hetkeen oman kehon äärelle ja huoltaa yhtä lailla sekä kehoa että mieltä. Lempeän Pilateksen lisäksi ohjaan pilatestunteja paikoissa Kirppanat ja Tapanilan Erä.

Pilatesohjauksien lisäksi pidän fysioterapiavastaanottoa sunnuntaisin DoGood Klinikalla Helsingin keskustassa (Itäinen Teatterikuja 5 A) ja teen kotikäyntejä Helsingin alueella. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus pienten lasten ja äitien fysioterapiasta sekä laaja kokemus myös erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöiden kuntouttamisesta. Rakastan työtäni ja kouluttaudun jatkuvasti, jotta osaan auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdistelen työssäni erilaisia pehmeitä manuaalisen käsittelyn tekniikoita niveliin, lihaksiin ja lihaskalvoihin sekä aktiivista harjoittelua, jossa hyödynnän hengitystä ja pilatesta. Terapiakäynti sisältää haastattelun ja arvioinnin sinun tilanteestasi, mahdollisesti lihasjännityksiä helpottavaa manuaalista käsittelyä tai lempeää nivelten mobilisointia sekä aktiivista liikeharjoittelua. Terapian tavoitteena näen kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua kehosi kanssa. Ihmisenä olen rauhallinen ja positiivinen. Minulla on onni tehdä työtä, jota rakastan ja teen sitä suurella sydämellä!

 

IMG_20201029_152529_edited.jpg
P6060341_edited_edited.jpg
Sunnuntaipilates ja samalla ensi viikon