top of page

IRINA KIVI

irina-kivi-fysioterapeutti-pilatesohjaaja2.jpg

Olen lasten ja äitien fysioterapeutti, jonka vastaanotolle koko perhe on tervetullut. Olen kokenut ja asiantunteva lasten, äitien, lantionpohjan ja tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapeutti, jonka vastaanotolla avoin kohtaaminen, lempeä asenne ja ilolla tekeminen ovat keskiössä. Hyödynnän vastaanotolla monipuolisesti pehmeitä manuaalisia tekniikoita ja liikeharjoittelua. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet <3

 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, pilatesohjaaja, MyFascia-terapeutti ja imetysohjaaja. Olen valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2006 ja aloittanut työurani Helsingin kaupungin fysioterapiassa lasten ja äitien fysioterapeuttina ja pitäen terveyskeskuslääkärin rinnalla fysioterapeutin suoravastaanottoa. Olen kouluttautunut monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön, lasten ja äitien fysioterapiaan ja olen jäsenenä Lasten fysioterapia yhdistyksessä ja  Suomen Äitiysfysioterapeutit yhdistyksessä.

Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani. Erilaisia ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut vuodesta 2003 ja ajan myötä rakkaimmiksi ovat tulleet pilatestunnit. Pilates auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja keskittymään tämän hetkiseen tekemiseen. Harjoitus antaa voimaa ja tilaa kehoon ja samalla voimavaroja ja jaksamista arkeen - kuului siihen sitten toimistotyö, vauva-arki tai kovatasoinen urheilu. Ohjauksessani olen rauhallinen ja lempeä. Jokaisella on ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi.

Otan vastaanotolle ja ryhmiini kaikenikäisiä naisia ja miehiä. OLet tervetullut juuri sellaisena kuin olet <3

Kysy rohkeasti lisää myös kotikäynneistä sekä yksityis- ja tilaustunneista.

bottom of page