ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapiasta saat kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeiseen kuntouttavaan äitiysfysioterapiaan ei ole aikarajaa, hoitoon voi tulla vielä vuosien päästä synnytyksestä. Äitiysfysioterapiaan hakeutumisen syynä voi olla esimerkiksi synnytykseen valmistautuminen, raskausajan kipujen ja lihasjännityksen ennaltaehkäisy ja hoito, synnytyksestä palautuminen​, lantionpohjan oireiden hoito, episiotomia- ja sektioarpien hoito.

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus on synnytyksen jälkeinen, perusteellinen äidin kehon palautumiseen keskittyvä käynti. Palvelu täydentää neuvolan tarjoamaa synnytyksen jälkeistä tarkastusta. Käynti sisältää lantionpohjan sisätutkimuksen (suostumuksellasi) ja keskivartalon toiminnan arvion sekä kattavan arvion tämän hetkisestä toiminta- ja suorituskyvystäsi. Käynnin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään palautumassa olevaa kehoasi ja sen toimintaa ja tukea sinua omissa tavoitteissasi.

TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN FYSIOTERAPIA

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta saat apua kehon erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin. Vastaanotolle voit hakeutua esimerkiksi selkäkivun, niskahartiaoireiden, purentalihasten jännityksen, päänsäryn tai alaraajaoireiden hoitoon. Fysioterapian tarkoituksena on auttaa sinua voimaan hyvin ja toimimaan mielekkäästi omassa arjessasi. Käytän vastaanotolla pehmeitä manuaalisia tekniikoita ja liikeohjausta huomioiden samalla sinun yksilölliset tarpeet, tavoitteet ja voimavarat.

Vastaanottoni sijaitsee Hyvänolonkeskus Elonaskeleen tiloissa, Malminkaari 5.

_MG_9153.jpg

VAUVOJEN FYSIOTERAPIA

Vauvojen fysioterapiassa vauva saa lempeää hoitoa kehon jännitystiloihin ja tukea liikkumaan oppimiseen. Vauvojen fysioterapiassa tuetaan vauvan normaalia kehitystä ja vanhempia lapsen hoidossa. Vauvojen fysioterapiaan voit hakeutua esimerkiksi, jos vauvan pää hakeutuu herkästi aina samalle puolelle, vauva ei viihdy vatsallaan, vauvan liikkuminen on toispuoleista tai olet muuten huolissasi vauvan asennosta tai liikkumisesta.

LASTEN FYSIOTERAPIA

_MG_9167.jpg

Lasten fysioterapiassa lapsi saa lempeää hoitoa kehon erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin. Lasten fysioterapiassa tuetaan lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Vastaanotolle voit hakeutua esimerkiksi alaraajaoireiden, päänsäryn tai selkäkivun hoitoon. Fysioterapiassa tuetaan lasta ja koko perhettä arjessa, jotta lapsi liikkuu ja voi hyvin.