FYSIOTERAPIA

 

Fysioterapiaan ja hierontaan voit varata ajan Helsingin keskustaan DoGoodklinikalle, Itäinen Teatterikuja 5A. Fysioterapian kotikäynnille varaa aika soittamalla 0404153024.

Fysioterapia 45 min - 70 €

Fysioterapia 60 min - 80 €

Fysioterapia kotikäyntinä 60 min - 85-95 € sijainnista riippuen

Raskaus/Äitiyshieronta 60 min - 70 €

Raskaus/Äitiyshieronta 90 min - 90 €

LASTEN FYSIOTERAPIA

 

Lasten fysioterapiassa on keskeistä mahdollisimman varhainen ja oikea-aikainen ohjaus tai terapia. Fysioterapialla tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä sekä pyritään ennaltaehkäisemään tulevia liikkumis- ja toimintakyvyn  ongelmia. Ohjauksen ja terapian tavoitteena on mahdollistaa lapsen ikätasoinen liikkuminen, leikkiminen ja osallistuminen. Arviointi- ja ohjauskäynnille voi tulla, jos tulee huolta lapsen liikkumisen kehityksen hitaudesta, rajoittuneesta tai yksipuolisesta liikkumisesta, lapsen ryhdistä tai nivelten virheasennoista tai lapsella on kipuja, jotka estävät tai rajoittavat hänen liikkumistaan tai hänen jaksaminen ja motivaatio liikkumiseen on heikentynyt.

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Jokainen nainen ja äiti on erilainen yhtä lailla kuin jokainen lapsi ja raskaus on omanlaisensa. Raskaus ja äitiys tuovat ison muutoksen naisen elämään ja kehoon. Kehon muutosten keskellä fysioterapiassa voidaan tukea naisen oman kehon kuuntelua ja valmistautumista synnytykseen sekä yhtälailla oman kehon uudelleen löytämistä synnytyksen jälkeen. Äitiysfysioterapiaan voit hakeutua, kun kaipaat tukea synnytykseen valmistautumisessa, synnytyksestä palautumiseen, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, omaan ergonomiaan vauva- ja pikkulapsiaikana, kivun lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sektioarpien hoitoon, vauvan psykomotorisen kehityksen tukemiseen.

RASKAUS/ÄITIYSHIERONTA

 

Raskaushieronta on odottavan äidin hemmottelua parhaimmillaan. Hieronta toteutetaan kylkimakuulla tyynyillä tukien. Rentoutunut ja hyvinvoiva äiti luo vauvalleen parhaan kasvualustan. Raskausajan hieronnasta on apua mm. turvotukseen, liitoskipuihin ja selkäkipuihin. Tämä hieronta voidaan toteuttaa turvallisesti koko raskauden läpi ja on ihana hoito myös synnytyksen jälkeen. Myös hieronta-aikoja  voit tiedustella kotikäyntinä.

.