ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapiasta saat kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeiseen kuntouttavaan äitiysfysioterapiaan ei ole aikarajaa, hoitoon voi tulla vielä vuosien päästä synnytyksestä. Äitiysfysioterapiaan hakeutumisen syynä voi olla esimerkiksi synnytykseen valmistautuminen, raskausajan kipujen ja lihasjännityksen ennaltaehkäisy ja hoito, synnytyksestä palautuminen​, episiotomia- ja sektioarpien hoito.

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus on synnytyksen jälkeinen, perusteellinen äidin kehon palautumiseen keskittyvä käynti. Palvelu täydentää neuvolan tarjoamaa synnytyksen jälkeistä tarkastusta. Käynti sisältää lantionpohjan sisätutkimuksen ja kattavan arvion synnyttäneen toiminta- ja suorituskyvystä. Käynnin tarkoituksena on auttaa ja tukea äitiä ymmärtämään palautumassa olevaa kehoa ja sen toimintaa.

TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN FYSIOTERAPIA

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa hoidetaan kehon erilaisia kipuja jännitystiloja. Fysioterapian vastaanotolle voit hakeutua, kun sinulla on esimerkiksi selkäkipua, niskahartiaoireita, purentalihasten jännitystä, päänsärkyä, alaraajakipuja. Fysioterapian tarkoituksena on auttaa sinua voimaan hyvin ja toimimaan mielekkäästi omassa arjessasi.

VAUVOJEN FYSIOTERAPIA

Vauvojen fysioterapiassa vauva saa lempeää hoitoa kehon kireyksiin ja jännitystiloihin. Fysioterapiassa tuetaan vauvan normaalia kehitystä ja vanhempia lapsenhoidossa. Vauvojen fysioterapiaan voit hakeutua esimerkiksi, jos vauvan pää hakeutuu herkästi aina samalle puolelle, vauva suosii imetyksessä yhtä rintaa, ei viihdy vatsallaan tai vauvan liikkuminen on toispuoleista.

LASTEN FYSIOTERAPIA

Vastaanottoni sijaitsee Malmin Hyvän Olon Keskus Elonaskeleen tiloissa, Malminkaari 5.

_MG_9153.jpg
_MG_9167.jpg

Lasten fysioterapiassa hoidetaan lempeästi lapsen kipua ja jännitystiloja ja tuetaan lapsen normaalia kehitystä ja kasvua. Lasten fysioterapiasta saat apua esimerkiksi päänsärkyyn, alaraajakipuihin, selkäkipuun. Fysioterapiassa tuetaan lasta ja perhettä arjessa, jotta lapsi liikkuu ja voi hyvin.