PILATES

PILATES AVOIN TASO

- osallistuminen ONLINE zoom-sovelluksella ja saat tallenteen käyttöösi viikon ajaksi.

MAANANTAISIN klo 18.15-19.15                          

Paikka: Oulunkylän Puukoulu, Teinintie 8

Kevätkausi: 11.1-24.5.2021, ei tuntia 22.2, 5.4.

Hinta: 18 x 60 min / 288 €, kertamaksu 18 €

Kesä: 31.5-28.6.2021

Hinta: 5 x 60 min / 80 €, kertamaksu 18 €

Ilmoittautuminen: lempeapilates@gmail.com

Pilates yksityistunti 1 hlö: 60 €

Pilates yksityistunti 2 hlö: 90 €

Pilates yksityistunti ryhmälle: 120 €

Pilates perustuu Joseph Pilateksen kehittämään kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on edistää kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Harjoittelu aloitetaan alkeistason harjoitteista ja edetään asteittain vaativampiin harjoituksiin. Säännöllinen harjoittelu kehittää erityisesti kehon hallintaa ja oman kehon tuntemusta. Lisäksi harjoittelu kehittää vartalon voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Avoimen tason tunnit sopivat kaikille, niin vasta-alkajille kuin useamman vuoden harjoitelleille ja tunti sisältää vaihtoehtoliikkeitä jotta jokainen voi harjoitella omalla tasollaan.

 

Pilates harjoittelulla tähdätään laadukkaaseen, luonnolliseen ja rennosti virtaavaan liikkeeseen. Menetelmä perustuu kehon tukilihasten löytämiseen ja vahvistamiseen, jotta pinnalliset ja ylikireät lihakset voivat rentoutua. Kehon hallinnan lisääntyessä kehon liikkuuvuus lisääntyy, kehon asento ja ryhti paranevat ja keho sekä mieli jaksaa arjessa paremmin.

Pilates harjoittelu on elinikäinen matka, jossa jokainen harjoituskerta tuo uutta eikä oppiminen lopu koskaan.

"Hakeuduin pilateskurssille, koska haluan pitää kehostani huolta. Kärsin välillä selkävaivoista, mutta pilateksen avulla olen saanut selkäni parempaan kuntoon. Irinan pilatestunnit auttoivat tekemään liikkeet oikein, rauhallisesti ja hallitusti. Tunneilla parasta oli keskittyminen hetkeksi juuri tähän asiaan ja harjoitukseen." - Minna

Pilates Class