KURSSISÄÄNNÖT

KORONA

Meitä kurittava koronapandemia vaikuttaa käytäntöihin pilateskursseilla. Toimin viranomaisohjeiden -ja suositusten mukaan.​

  • Tunnille tullaan vain terveenä.

  • Huolehdi hygieniasta ja pidä riittävät turvavälit. Pese kädet ennen ja jälkeen tunnin, käytä käsidesiä ja muista yskimisohjeet.

  • Mikäli sinulla epäillään covid-19 tartuntaa, ole välittömästi yhteydessä järjestäjään. Järjestäjä ottaa yhteyttä viranomaisiin, joilta saamme tarvittavat jatkotoimintaohjeet.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse lempeapilates@gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro nimesi ja mille kurssille olet osallistumassa. Mukaan voit tulla kesken kauden, mikäli ryhmässä on vapaita paikkoja. Laskutus katsotaan tällöin jäljellä olevien kurssikertojen mukaan.

LASKUTUS

Kurssimaksu suoritetaan paikanpäällä korttimaksulla tai mobilepaylla. Mobilepay maksuun viesti, mikä kurssi on kyseessä esim. "äitivauvapilates". Voit hyödyntää kurssimaksussa liikuntaetuja Eazybreak, Edered ja ePassi, jolloin lähetä maksusuorituksesta kuitti sähköpostitse lempeapilates@gmail.com. Mikäli maksua ei suoriteta, on järjestäjällä oikeus evätä osallistuminen kurssille. Maksuun liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä järjestäjään.

OSALLISTUJAN POISSAOLOT JA KORVAAMINEN

Osallistujan tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mahdollisuuksien mukaan poissaoloja voi korvata toisessa ryhmässä oman kurssijakson aikana. Mikäli poissaoloja tulee esim. pitkittyneen sairauden vuoksi, voidaan korvaamisesta neuvotella erikseen. Otathan heti yhteyttä, kun tiedät poissaolosta tulevan pidempi. Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti, vaan korvaamiset tulee tehdä käynnissä olevan jakson tai kauden aikana.

PERUUTUKSET JA SIIRROT JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tunti kahdesti kaudessa ilman korvausvelvoitetta äkillisen, ylivoimaisen esteen (esim. ohjaajan äkillinen sairastuminen) vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla. Tunteja voidaan siirtää toiseen ajankohtaan esim. ohjaajan sairastumisesta johtuen. Korvaava kerta voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Tunnin siirrosta ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla. Järjestäjällä on oikeus itsestä riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset / suositukset, virus, pandemia, force majoure) keskeyttää kurssit ja pitää tunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla.

TIEDOTTAMINEN

Tiedottaminen tapahtuu sähköpostilla ja asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat oikein. Mikäli annetut tiedot ovat väärät, järjestäjä ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta.

MUUTA

Kurssit käynnistetään, mikäli minimiosallistujamäärä 4 osallistujaa täyttyy. Kursseille mahtuu maksimissaan 8-12 osallistujaa harjoitustilan koosta riippuen. Mikäli vapaita paikkoja jää koko kurssille sitoutuneiden jälkeen, on mahdollista osallistua myös kertamaksulla. Lempeä Pilates ei vakuuta osallistujia tapaturmien varalta. Huolehdithan, että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa. Järjestäjä ei vastaa pukuhuoneeseen tai saliin jätetyistä tavaroista. Järjestäjä pidättää oikeuden kursseja koskeviin aikataulu- ja ohjaajamuutoksiin. Kaikkien kurssien hinnat sisältävät arvolisäveron, ohjaajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä hallinto- ja markkinointikulut.