top of page

KURSSISÄÄNNÖT

YLEISTÄ

Tunnille tullaan vain terveenä. Pese kädet ennen ja jälkeen tunnin, käytä käsidesiä ja muista yskimisohjeet.​

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse lempeapilates@gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro nimesi ja mille kurssille olet osallistumassa. Mukaan voit tulla kesken kauden, mikäli ryhmässä on vapaita paikkoja. Laskutus katsotaan tällöin jäljellä olevien kurssikertojen mukaan.

LASKUTUS

Kurssimaksu suoritetaan paikanpäällä korttimaksulla tai mobilepaylla. Mobilepay maksuun viesti, mikä kurssi on kyseessä esim. "äitivauva". Voit hyödyntää kurssimaksussa liikuntaetuja Smartum, Edered ja ePassi, jolloin lähetä maksusuorituksesta kuitti sähköpostitse lempeapilates@gmail.com. Mikäli maksua ei suoriteta, on minulla oikeus evätä osallistuminen kurssille ja vapauttaa paikka seuraavalle jonossa. Maksuun liittyvissä ongelmatilanteissa ota minuun yhteyttä.

OSALLISTUJAN POISSAOLOT JA KORVAAMINEN

Osallistujan tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mahdollisuuksien mukaan voit korvata poissaoloja toisessa ryhmässä, mikäli löytyy vapaita paikkoja. Mikäli poissaoloja tulee esim. pitkittyneen sairauden vuoksi, voidaan korvaamisesta neuvotella erikseen. Otathan heti yhteyttä, kun tiedät poissaolosta tulevan pidempi. Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti, vaan korvaamiset tulee tehdä käynnissä olevan jakson tai kauden aikana.

PERUUTUKSET JA SIIRROT JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA

Minulla järjestäjänä on oikeus peruuttaa tunti kahdesti kaudessa ilman korvausvelvoitetta äkillisen, ylivoimaisen esteen (esim. äkillinen sairastuminen) vuoksi. Ilmoitan peruutuksesta osallistujille sähköpostilla. Tunteja voidaan tällaisessa tilanteessa siirtää toiseen ajankohtaan ja korvaava kerta voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Tunnin siirrosta ilmoitan osallistujille sähköpostilla. Minulla järjestäjänä on oikeus itsestä riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset / suositukset, virus, pandemia, force majoure) keskeyttää kurssit ja pitää tunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla.

TIEDOTTAMINEN

Tiedottaminen tapahtuu sähköpostilla ja asiakkaana sinun on huolehdittava, että yhteystietosi ovat oikein. Mikäli annetut tiedot ovat väärät, en järjestäjänä vastaa puutteellisesta tiedottamisesta.

MUUTA

Kurssit käynnistyvät, mikäli minimiosallistujamäärä 5 osallistujaa täyttyy. Kursseille mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa. Mikäli vapaita paikkoja jää koko kurssille sitoutuneiden jälkeen, on mahdollista osallistua myös kertamaksulla. Lempeä Fysio & Pilates ei vakuuta osallistujia tapaturmien varalta. Huolehdithan, että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa. Järjestäjänä en vastaa pukuhuoneeseen tai saliin jätetyistä tavaroista. Järjestäjänä pidätän oikeuden kursseja koskeviin aikataulu- ja ohjaajamuutoksiin. Kaikkien kurssien hinnat sisältävät arvolisäveron, ohjauksen palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä hallinto- ja markkinointikulut.

bottom of page